5% korting autoverzekering

7 november 2016

Klaverblad Verzekeringen korting

Klaverblad Verzekeringen is in 1850 opgericht in Oudewater als een verzekering tegen brand voor landbouwers. Inmiddels heeft het bedrijf een gevarieerd aanbod aan verzekeringen voor particulieren, landbouwers en voor het MKB.

Klaverblad Verzekeringen levert tal van verzekeringen voor particulieren. U kunt u en uw familie bij Klaverblad verzekeren tegen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid of overleden, maar ook tegen de gevolgen van schade aan uw auto of huis. Tevens biedt Klaverblad aansprakelijkheidsverzekeringen en een rechtsbijstandsverzekering.

U kunt hier uw autoverzekering afsluiten bij Klaverblad Verzekeringen met een korting van 5%. U heeft dan keuze uit een van de drie varianten (WA, Beperkt Casco of Volledig Casco) en twee aanvullende pakketten voor verkeersrechtsbijstand en een inzittendenverzekering.

Voor particulieren biedt Klaverblad Verzekeringen korting als u een pakketverzekering afsluit. In dit geval sluit u meerdere van de volgende verzekeringen af: Woonhuisverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandsverzekering, autoverzekering, doorlopende reisverzekering of een gezinsongevallenverzekering. Binnen deze verzekeringen zijn vaak verschillende modules en aanvullingen mogelijk.

Wilt u bij Klaverblad verzekeringen korting krijgen?

  • Klik hier om bij Klaverblad Verzekeringen korting krijgen op uw autoverzekering.
  • U kunt bij Klaverblad Verzekeringen korting krijgen als u een pakketverzekering afsluit. In dat geval sluit u als particulier meerdere verzekeringen af bij Klaverblad. Klik hier voor meer informatie.
Terug naar overzicht