London verzekeringen

London Reisverzekering

London verzekeringen is onderdeel van Allianz, een van de grootste verzekeringsbedrijven wereldwijd. De geschiedenis van London gaat meer dan 160 jaar terug en het bedrijf biedt tal van verzekeringen voor consumenten.

De London Reisverzekering is een doorlopende reisverzekering. De verzekering bestaat uit een basispakket met een wereldwijde dekking voor reizen met een lengte tot twee maanden. Met het basispakket bent u alleen verzekerd voor onvoorziene kosten als gevolg ziekte, ongevallen of overlijden.

De Londen Reisverzekering is op acht verschillende manieren uit te breiden. U kunt bijvoorbeeld uw bagage of medische kosten laten verzekeren, maar ook een verzekering voor lange reizen of een annuleringsverzekering is mogelijk. Doordat er verschillende uitbreidingsmogelijkheden zijn kunt u precies verzekeren wat u belangrijk vindt. Bijzonder aan de London Reisverzekering is dat kinderen tot en met 27 jaar gratis zijn mee verzekerd.

Naast de London Reisverzekering kunt u via de maatschappij andere verzekeringen afsluiten. London biedt polissen aan voor diverse vervoermiddelen, zoals (kampeer)auto’s, caravans, motoren en oldtimers. U kunt ook uw huis en bezittingen verzekeren via London. Aanvullend op de inboedelverzekering is een kostbaarhedenverzekering mogelijk, waarmee u bijvoorbeeld kunst kunt verzekeren. Tenslotte verhandelt de maatschappij rechtsbijstands-, aansprakelijkheids- en ongevallenverzekeringen.

U kunt eventuele schade bij London op verschillende manieren melden; bijvoorbeeld telefonisch, maar ook via een smartphoneapplicatie.


London verzekeringen

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wens je meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek bel ons dan vrijblijvend op:
0527-861112 of 06-37174128

Neem contact op