Europeesche

De Europeesche

De Europeesche is al bijna honderd jaar een van de belangrijkste verzekeraars op het gebied van reizen in Nederland. De Europeesche is onderdeel van ASR en gevestigd in Utrecht.

De Europeesche heeft een ruim assortiment verzekeringen voor reizen. Zo heeft De Europeesche reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen, maar u kunt ook uw bruiloft, zakenreis of groepsreis bij de Europeesche laten verzekeren. Personenhulp is altijd inbegrepen bij een De Europeesche Reisverzekering, vergoedingen van bagage, geld, geneeskundige kosten, rechtsbijstand en annulering zijn optioneel. Kinderen onder de vijf jaar zijn altijd gratis meeverzekerd bij de Europeesche. Als u gaat ski├źn of snowboarden kunt u bovenop uw De Europeesche Reisverzekering een extra module kopen.

Bij De Europeesche kunt u ook al uw vervoermiddelen die u nodig heeft voor uw reizen verzekeren. Denkt u hierbij aan uw oldtimer, uw boot of uw paardentrailer. U kunt (indien van toepassing) ervoor kiezen om alleen een WA verzekering af te sluiten, maar ook een casco of all-riskdekking behoort tot de mogelijkheden. Heeft u een hobby waarvoor u gebruik maakt van een kostbare uitrusting. Dan kunt u naast uw De Europeesche Reisverzekering een verzekering afsluiten op uw uitrusting. U bent dan verzekerd tegen diefstal, verlies en schade aan vrijwel alle sportuitrusting.


Europeesche

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wens je meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek bel ons dan vrijblijvend op:
0527-861112 of 06-37174128

Neem contact op